Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Парижі пройшла презентація зарядженого кроссовера Audi SQ2

Цього року німецька компанія Audi привезла до Парижу топову модифікацію компактного кроссовера під назвою SQ2. Спортивний позашляховик отримав сучасний 2-літровий бензиновий турбомотор, який видає 300 к.с. та завдяки системі повного приводу Audi Quattro здатен прискорювати автомобіль до першої сотні всього за 4,8 секунди. Максимальна швидкість Audi SQ2 складає 250 км/год.

Протягом декількох місяців фотошпигуни ловили тестові Audi SQ2 на легендарному автополігоні Нюрнбургрінг і ось нарешті він стоіть на стенді та випромінює потужність ніби під капотом не 300 а як мінімум 500 к.с. Але ми ще раніше знали, що під капотом SQ2 встановлено двигун від топового хетчбека Volkswagen Golf R. Середня витрата пального 300-сильного агрегата складає 10 літрів на кожні 100 км пробігу, але це за умови спокійної їзди.

Крім потужного двигуна, кроссовер отримав новівпускні та вихлопні розподільчі вали, а також продуктивнішу гальмівну систему. Навіть в базі автомобіль оснащений автоматичною коробкою перемикання швидкостей S-tronic. Інженери додатково попрацювали на системою quattro, збільшивши її можливості в ситуаціях, коли одне з коліс втрачає зщеплення з дорожнім покриттям. До серійної комплектації потрапили світлодіодні фари, передній сплітер та спойлер. Клієнтам доступні цілих 10 варіантів кольорів кузова та 18-ті або 19-дюймові легкосплавні диски.

Всередині Audi SQ2 панує спортивна атмосфера адже на відміну від звичйних версій кроссовера, цей автомобіль має гарно спрофільовані передні сидіння, пухкий руль та алюмінієві деталі декору, також по всьому інтер҆ єру зустрічається логотип S. Розкішна комплектація доповнена підлокітником, кліматичною установкою та віртуальним кокпітом Audi Virtual Cockpit. Якість матеріалів обробки відмінна і за цим показником німці найкращі у класі.

Найбільшим мінусом моделі є висока ринкова вартість, адже 45 тисяч євро, які просять за цей компактний кроссовер роблять його дорогою іграшкою для забезпечених фанатів бренду. Тим паче, що з такою ціною він вривається на територію не меньш цікавого автомобіля Audi S3…

 

23.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Парижі пройшла презентація зарядженого кроссовера Audi SQ2

Політика конфіденційності